Feestdagen 2023-2024
Openingsuren restaurant
Kerstmis
Vrijdag 22-12: 12.00-15.00 en 17.00-21.00 u.
Zaterdag 23-12: 17.00-21.00 u.
Zondag 24-12: 12.00-15.00 u.
Maandag 25-12: 12.00-15.00 u. en 17.00-21.00u.
Eindejaar
Vrijdag 29-12: 12.00-15.00 en 17.00-21.00 u.
Zaterdag 30-12: 17.00-21.00 u.
Zondag 31-12: 12.00-15.00 u.
Maandag 01-01: 12.00-15.00
Menu's Kerstmis en Nieuwjaar
Menu 1 €45,-
Tomatensoep
Cassoulette van sint jacobsschelp, schartong en scampi
Kalfslende dragonroom kroketten
Chocolademoelleux met ijsroom
Menu 2 €58,-
Kreeftensoep
Salade van scampi
Hertenfilet balsamicoazijn wintergarnituur
Sabayon Grand Marnier
Menu’s kunnen aangepast worden mits voorafgaand overleg voor 21-12.
Eenzelfde Menu per tafel, keuze door te geven bij reservatie
Menu's en diverse andere schotels kunnen ook afgehaald worden.
Reservatie enkel telefonisch uiterlijk 21-1
Hapjes Afhaal
gevarieerde hapjes (toastjes, lepelhapjes, glaasjes, frituur, bouchee, pot au feu,..)
5 koude hapjes p.p. € 6,00
8 koude en warme hapjes p.p. € 10,00
10 koude en warme hapjes p.p. € 14,00
Broodjes Afhaal
Open belegde mini-broodjes € 1.50
sandwiches € 1,50
Mini broodjes en sandwiches € 1.90/st. (lunch = +- 5 broodjes p.p.)
Open belegde kwart-broodjes: € 1.90/st (lunch = +- 4 broodjes p.p.)
Trammazine (Italiaans korstloos brood) € 1.8/st (lunch = +- 5 triangels p.p.)
Belegde ½ stokbrood: zie aparte lijst
Afhaalgerechten
Koude voorgerechten Afhaal
* Garnaalcoctail met grijze garnalen € 14.00
* Carpaccio van rundsvlees met parmesan € 14,00
* Italiaanse ham met meloenparels € 11,00
* Halve kreeft “ Belle Vue” dagprijs
Soepen / liter
* Witloofroomsoepje € 6,00
* Tomatenroomsoep met balletjes € 6,00
* Kreefteroomsoep € 11,00
* Heldere wildbouillon met sherry en boschampignons € 8,00
Warme voorgerechten
* Koninginnenhapje, kip in korstdeeg € 9.00
* Scampi's met een roomsausje, looksaus of kerriesaus €12.00
* Gamba's met lookboter €14,00
* Gebakken zalm met een fijn dragonsausje €13,00
* Tongscharfilets met fijne groentjes en witte wijnsaus € 9,00
* Bladerdeegje met St-Jacobsmossel,scampi en zeevruchten € 10,00
* Gebakken St-Jacobsnootjes met prei € 14,00
Hoofdgerechten
Vis
* Gestoomde zalm in bieslooksaus , wortelpuree € 19,00
* Schartongrolletjes zoals te Dieppe (garnalen,champignons en mosselen) ,puree € 23,00
* Zeeduivel met wokgroentjes en saffraansaus, gebakken rijst € 23,00
* Kreeft, bereiding naar keuze dagprijs
Vlees
* Kalkoenfilet met champignonroomsaus € 13,00
* Varkenshaasje "Cross & Blackwell" € 13,00
* Eendenborst met krokante vetkorst, sinaassausje € 19,00
* Filet puur met groententuiltje en rode wijnsaus € 24,00
* Lamskroontje met ratatouille, mosterdsaus € 26,00
>>>>Aardappelen naar keuze bij alle hoofdgerechten inbegrepen
Koude buffetten-Afhaal
18.50 euro
Gehaktnestje Haringfilet Varkensgebraad Perzik met tonijn Kippenbilletjes Versierde eieren Groentesalades Rijstmix Aardappelsla Remouladesaus Cocktailsaus Fruitgarnituur Brood
19 euro
Varkensgebraad Tomaat roze garnalen Hamrolletjes met asperges Kippenbilletjes Peertje gevuld met zalmsla Versierde eieren Groentesalades Rijstmix Aardappelsla Remouladesaus Cocktailsaus Brood
22.50 euro
Idem buffet B maart met gegarneerde zalm ipv peertjes en met rosbief Brood
26.00 euro
Gegarneerde zalmfilet Gerookt vispalet Tomaat grijze garnalen Kippenbilletjes Gerookte ham met meloen Rosbief Versierde Eieren Groentesalades Rijstmix Aardappelsla Remouladesaus Cocktailsaus Brood
26.00 euro
Gravad Lax Tomaat grijze garnalen Vispaté Kippenbilletjes Gegarneerde Eieren Gerookte ham met meloen Gebakken rosbief Boerenpate Groentesalades Rijstmix Aardappelsla Remouladesaus Cocktailsaus Brood
24.50
Gegarneerde zalm Gerookt vispalet Visschelp met kreeftencocktail Rosbief Kippenbilletjes Parmaham met cavaillon Gegarneerde Eieren Groentesalades Rijstmix Aardappelsla Remouladesaus Cocktailsaus Brood
Gemengde buffetten-Afhaal
Breughelbuffet 24,00 € min. 20 pers.
Koud buffet
Kalfskop
Gerookte ham
Variatie charcuterie
Warm buffet
Uiensoep met kaascrackertjes of erwtensoep met korstjes
Witte en zwarte beuling
Gehaktballetjes met krieken
Konijn met pruimen
Graatloze forel in papilotte of Paling in het groen
Aardappelstoemp met groene kool en spek
Rauwkost-saldes-aardappelsla –mayonaise – Remouladesaus – Cocktailsaus – Brood
Familie-buffet 32 € p.p. min. 20 pers.
Koud buffet
Hamrol met asperges
Rosbief
Tomaat met garnalen
Gegarneerde zalm
Geraspte wortelen – Rode kool
Fruitgarnituur
Macaroni-sla
Koude sauzen – Brood
Warme schotels
Kipfilet
Varkensgebraad
Pladijsfilets in witte wijnsaus
Champignonsaus
Gemengde warme groenten
Aardappelpuree
Nagerechtenbuffet : 8,00 euro
Rijstpap met bruine suiker
Vanillepudding met caramel
Chocomousse
Tiramisu
Kaasbuffet min. 300 gr. p.p. 21 euro
Uitgebreid kaasbuffet van rode, witte, blauwe schimmelkazen, geitenkaas, Gouda
mascarpone roomkaas, gepresenteerd met een uitgebreide garnituur van noten en fruit, olijven, pimenten zure groentjes en brood