Feestdagen 2023-2024

 

Openingsuren restaurant

 

 Kerstmis

Vrijdag 22-12:     12.00-15.00 en 17.00-21.00 u.

Zaterdag 23-12:   17.00-21.00 u.

                                                 Zondag 24-12:   12.00-15.00 u.

Maandag 25-12:   12.00-15.00 u. en 17.00-21.00u.

Eindejaar

Vrijdag 29-12:     12.00-15.00 en 17.00-21.00 u.

                                                Zaterdag 30-12:                            17.00-21.00 u.

                                                Zondag 31-12:      12.00-15.00 u.

                                                Maandag 01-01:  12.00-15.00 


Menu's Kerstmis en Nieuwjaar
Menu 1      €45,-

Tomatensoep

Cassoulette van sint jacobsschelp, schartong en scampi

Kalfslende dragonroom kroketten

Chocolademoelleux met ijsroom


Menu 2 €58,-

Kreeftensoep

Salade van scampi

Hertenfilet balsamicoazijn wintergarnituur

Sabayon Grand Marnier

 

Menu’s kunnen aangepast worden mits voorafgaand overleg voor 21-12.


Eenzelfde Menu per tafel, keuze door te geven bij reservatie

Menu's en diverse andere schotels kunnen ook afgehaald worden.

 Reservatie enkel telefonisch uiterlijk 21-1

 

Hapjes  Afhaal                                               

gevarieerde hapjes (toastjes, lepelhapjes, glaasjes, frituur, bouchee, pot au feu,..)                                                                                                                

                      5 koude hapjes p.p.                                  € 6,00

                      8 koude en warme hapjes p.p.             € 10,00

                      10 koude en warme hapjes p.p.            € 14,00

 

Broodjes Afhaal        

Open belegde mini-broodjes                                     € 1.50              

sandwiches                                                                      € 1,50

           

Mini broodjes en sandwiches                         € 1.90/st.          (lunch = +- 5 broodjes p.p.)

Open belegde kwart-broodjes:                      € 1.90/st           (lunch = +- 4 broodjes p.p.)

 

Trammazine (Italiaans korstloos brood)       €    1.8/st             (lunch = +- 5 triangels p.p.)

 

Belegde ½ stokbrood: zie aparte lijst

 

Afhaalgerechten

Koude voorgerechten Afhaal

 

* Garnaalcoctail met grijze garnalen                        € 14.00

* Carpaccio van rundsvlees met parmesan            € 14,00

* Italiaanse ham met meloenparels                          € 11,00

* Halve kreeft “ Belle Vue”                                            dagprijs

                                                                                                                           

 Soepen / liter                                                      

* Witloofroomsoepje        € 6,00

* Tomatenroomsoep met balletjes     € 6,00

* Kreefteroomsoep           € 11,00

* Heldere wildbouillon met sherry en boschampignons     € 8,00                                                       

                                                                                                                           

 Warme voorgerechten

* Koninginnenhapje, kip in korstdeeg                 € 9.00

* Scampi's met een roomsausje, looksaus of kerriesaus        €12.00

* Gamba's met lookboter          €14,00

* Gebakken zalm met een fijn dragonsausje           €13,00

* Tongscharfilets met fijne groentjes en witte wijnsaus      €  9,00

* Bladerdeegje met St-Jacobsmossel,scampi en zeevruchten    € 10,00

* Gebakken St-Jacobsnootjes met prei       € 14,00

 

                                                                                                                

 Hoofdgerechten                                                                                                                

 

Vis                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

* Gestoomde zalm in bieslooksaus , wortelpuree       € 19,00

* Schartongrolletjes zoals te Dieppe (garnalen,champignons en mosselen) ,puree       € 23,00

* Zeeduivel met wokgroentjes en saffraansaus, gebakken rijst    € 23,00

* Kreeft, bereiding naar keuze       dagprijs

 

Vlees                                                                                                                                                                                                                                                                                      

* Kalkoenfilet met champignonroomsaus      € 13,00

* Varkenshaasje "Cross & Blackwell"                  € 13,00

* Eendenborst met krokante vetkorst, sinaassausje             € 19,00

* Filet puur met groententuiltje en rode wijnsaus                € 24,00

* Lamskroontje met ratatouille, mosterdsaus                         € 26,00

 

>>>>Aardappelen naar keuze bij alle hoofdgerechten inbegrepen

Koude buffetten-Afhaal

 

18.50 euro

Gehaktnestje  Haringfilet Varkensgebraad Perzik met tonijn Kippenbilletjes Versierde eieren Groentesalades Rijstmix Aardappelsla Remouladesaus Cocktailsaus Fruitgarnituur Brood

 

19 euro

Varkensgebraad Tomaat roze garnalen Hamrolletjes met asperges Kippenbilletjes Peertje gevuld met zalmsla Versierde eieren Groentesalades Rijstmix Aardappelsla Remouladesaus Cocktailsaus Brood

 

22.50 euro

Idem buffet B maart met gegarneerde zalm ipv peertjes en met rosbief Brood

 

26.00 euro

Gegarneerde zalmfilet Gerookt vispalet Tomaat grijze garnalen Kippenbilletjes Gerookte ham met meloen Rosbief  Versierde Eieren Groentesalades Rijstmix Aardappelsla Remouladesaus Cocktailsaus Brood

 

26.00 euro

Gravad Lax Tomaat grijze garnalen Vispaté Kippenbilletjes Gegarneerde Eieren Gerookte ham met meloen Gebakken rosbief Boerenpate Groentesalades Rijstmix Aardappelsla Remouladesaus Cocktailsaus Brood

 

24.50

Gegarneerde zalm Gerookt vispalet Visschelp met kreeftencocktail Rosbief Kippenbilletjes Parmaham met cavaillon Gegarneerde Eieren Groentesalades Rijstmix Aardappelsla Remouladesaus Cocktailsaus Brood

 

Gemengde  buffetten-Afhaal

 Breughelbuffet 24,00 € min. 20 pers.

Koud buffet

Kalfskop

Gerookte ham

Variatie charcuterie

Warm buffet

Uiensoep met kaascrackertjes of erwtensoep met korstjes

Witte en zwarte beuling

Gehaktballetjes met krieken

Konijn met pruimen

Graatloze forel in papilotte of Paling in het groen

Aardappelstoemp met groene kool en spek

Rauwkost-saldes-aardappelsla –mayonaise – Remouladesaus – Cocktailsaus – Brood

 

Familie-buffet 32 € p.p. min. 20 pers.

Koud buffet

Hamrol met asperges

Rosbief

Tomaat met garnalen

Gegarneerde zalm

Geraspte wortelen – Rode kool

Fruitgarnituur

Macaroni-sla

Koude sauzen – Brood

Warme schotels

Kipfilet

Varkensgebraad

Pladijsfilets in witte wijnsaus

Champignonsaus

Gemengde warme groenten

Aardappelpuree

 

Nagerechtenbuffet :  8,00 euro

Rijstpap met bruine suiker

Vanillepudding met caramel

Chocomousse

Tiramisu

Kaasbuffet min. 300 gr. p.p. 21 euro

Uitgebreid kaasbuffet van rode, witte, blauwe schimmelkazen, geitenkaas, Gouda

mascarpone roomkaas, gepresenteerd met een uitgebreide garnituur van noten en fruit, olijven, pimenten zure groentjes en brood